Posterunek
-
Już się wszystko wyświetla.
-
@Radiotelegrafista napisał w [Powierzchnia] Osiedle Piastów:
// Powiedz no, Fatalisto; Jęczałem kiedyś o odpisy? //
Nie tylko przy odpisach… ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
I właśnie dlatego dostajesz odpisy jako ostatni.
-
To jest kumoterstwo, kolesiostwo, lewactwo i karanie mej skromnej osoby za to, że opowiadam o twoich sprośnych tajemnicach!
-
Zapomniałeś o pogwałceniu konstytucji.
-
jestem oficjalnym członkiem rodziny metro
-
Jeden fałszywy ruch i lecisz z banem.
-
co z broniom palną jest jak w metrze last light łatwo o rewolwer i kałacha?
-
Przeczytaj informacje. Rewolwery to tylko samoróbki. “Kałachów” jest tylko kilka i nie są dostępne dla Ciebie.
-
@Marcin01
To jest takie Metro Poland edition v2035: późne średniowiecze + renesans. Zamiast kałachów są rusznice, samopały i muszkiety w wersji dla ubogich cebulionów. -
Tak jak wyżej.
-
to biednie
-
Te zatrzymujące krew w żyłach strzelaniny z wykorzystaniem osłon, kiedy oddałeś strzał, ale spudłowałeś, więc musisz przeładowywać przez dwie minuty. Po przeładowaniu, niczym Mariusz Pudzianowski zlany krwią i potem, strzelasz ponownie. Ku uciesze oponenta pudłujesz i powtarzasz ładowanie.
-
idzie kopnąć w kalendarz na zawał z nadmiaru emocji i tłuszczu
-
za dużo do opisywania w karcie zamiast dac imię wygląd i ekwipunek od razu zawalom piętnaście punktów
-
Są i dłuższe.
-
to debilizm a nie karta brakuje punktu na długość badzionga i rozpiętość hektarową lechtaczki
-
Te, to jest myśl. Chyba sam u siebie dodam.
-
Wybaczcie długą przerwę między odpisami, ale miałem kilka niefortunnych, pod względem wolnego czasu, dni. Kuba, dostaniesz odpis jutro, ponieważ jest on bardziej skomplikowany, a nie chcę go spartaczyć, będąc w stanie ćwierć snu.
-
Maruder i Aleksander dostaną swoje odpisy w przyszłe dni, jeżeli dam radę to jutro, bądź, co bardziej prawdopodobne, w wtorek.