Czat Ogólny
-
Jeżeli faktycznie dał reklamę, to jest źle. Jeżeli trolluje z nią, to ok, ale właśnie nie ma się tej pewności…
-
Od razu debil bo elyta zakazała reklamy. Czekam na admina jak on zakarze reklamy to usuwam tą jedną co zrobilem i nie robie wiecej.
-
Najpierw usuń bo nie masz zgody.
-
Poprzednia opliko nie przeszkadzała neutaralnie o niej mówił
-
Marcin, jeśli poprzednia mu nie przeszkadzała to czemu jej nie usuniesz i poczekasz na zgodę Admina? Skoro poprzednia mu nie przeszkadzała to ta pewnie też nie będzie, a dodatkowo zrobisz przysługę kilku osobą i się od ciebie odwalą
Nie ma co się kłócić bez powodu -
Nie rób reklam na tę chwilę
Co jest takiego trudnego w zrozumieniu tego? @Marcin01 -
No cóż - moje zdanie:
- Lepiej jeszcze poczekać z reklamą.
- Ogólnie reklamy tworzone przez użytkowników raczej nie są idealnym pomysłem. Polecanie strony itp. jest zupełnie ok, ale reklamy w miejscach typu Vision Lighthouse raczej nie. Zresztą wystarczy przeczytać post “Przeczytaj ZANIM założysz temat”:
- Dział Baza Danych służy użytkownikom do tworzenia tematów-reklam administrowanych przez nich PBFów.
- Raczej nie uważam jednak że banowanie za to jest uzasadnione. Przynajmniej nie w takiej formie. Jeśli ktoś będzie spamował reklamami lub tworzył je dalej mimo tego, że widoczne jest że się nie podobają użytkownikom, to wtedy jak najbardziej można myśleć o banie.
EDIT:
- Oczywiście osoby prowadzące jakiś PBF mogą go reklamować gdzie chcą. Mówię tu tylko o reklamach całej strony, a nie konkretnych gier.
-
Opliko przemówił można polcecać stronę jest dobrze
-
Chyba zaraz zmienię zdanie co do banów…
-
Jest dobrze
-
@opliķo napisał w Czat Ogólny:
> 1. Lepiej jeszcze poczekać z reklamą.
@Marcin01 Ślepy? -
Ktoś chyba miał problemy z czytaniem ze zrozumieniem w podstawówce
-
Tak doprecyzuję, że z polecaniem strony miałem na myśli kontekst w którym to nie jest przedstawiane jako reklama - a szczególnie nie jako reklama oficjalna. Czyli zaproszenie znajomego, napisanie o stronie gdy kontekst pasuje itp. jest zupełnie ok, ale stworzenie nowego tematu na takim VL czy coś podobnego już raczej nie.
-
Tak zmieniając temat, to mam pytanko: Co byście powiedzieli na luźnego pbfa, stricte opartego na walkach magów na arenie? Ale nie takich zwykłych, co bardziej ulicznych. Na przykład menele z magią alkoholu, psiarnia z magią betonu i tak dalej. Do tego byłyby podziały, na przykład palacze elektrycznych mieliby wysoką magię dymu i początkującą magię elektryczności, a tacy zwykłych rozwiniętą ognia i dymu. Oczywiście można pozmieniać ich nazwy i działanie, ale chyba wiadomo o co chodzi.
Do tego areny nie byłyby zawsze jakoś zwyczajne. Jakiś tył blokowisk byłby zwyczajny, ale na przykład na takim komisariacie można by było uwolnić kogoś ze swoich ziomków i mógłby pomóc. -
W sprawie polecania portalu. Mireczek z wypoku pytał o fora pbf. Podsunąłem mu Wieloświat i zaczął dopytywać.
Grając na pbfach najbardziej lubiłem ten otwarty role play z ogromnym potencjałem i możliwościami. Skoro każdy pbf to inny dział na forum, to te pbfy nie są takie bardziej ograniczone jeśli chodzi o rpg?
Nie mam pojęcia co mu odpowiedzieć.
-
@Maxwell napisał w Czat Ogólny:
Tak zmieniając temat, to mam pytanko: Co byście powiedzieli na luźnego pbfa, stricte opartego na walkach magów na arenie? Ale nie takich zwykłych, co bardziej ulicznych. Na przykład menele z magią alkoholu, psiarnia z magią betonu i tak dalej. […]
Idiotyczne, dziwne i nie wyjdzie. Wchodzę w to.
A tak na serio. Wygląda to jak coś głupiego i absurdalnego, ale z dobrym humorem może wyjść. Mimo to i tak sądzę, że to nie wyjdzie, a jak się pomyliłem to może wezmę w tym udział
-
Bóstwo Splendoru Dni Zatracenia Wealthport Islandodpowiedział Dawny użytkownik o ostatnio edytowany przez
@451-Stopni-Farenheita No powiedz mu, że nie, nie są ograniczone. Ograniczenie jakie może zostać wprowadzone to ograniczenie GM w sprawach pomysłów i działań jakie pozwoli graczowi wykonać.
-
Czysta ciekawość, jak strona jest utrzymywana? Coś dokładacie czy już daje radę wyżyć z reklam?
-
Taki frajer płaci za serwery
-
Ogólnie to wykorzystujemy jednego typa na 13 zł chociaż jeszcze on o tym nie wie.