Czat Ogólny
-
Opliko coś mówił, że chyba planuje kiedyś dać opcję wpłat jeśli się nie mylę. Choć według mnie możnaby dać reklamy, ważne by były mało wkurwiające
No ale póki Mateusza stać na piwo, zupki chińskie i tą stronę to chyba jest dobrze, nie? -
Jedynie ze starym na grzybobranie będzie chodził które tak kocha.
-
Czy jeżeli 5 dni czekam na zaakceptowanie PBFa to uznać, że nie został zaakceptowany?
-
Jeżeli twój nick to MemicznyJanusz to mogę uznać, że sam bym nie zaakceptował czegokolwiek.
-
On akurat jest ok i nie powinno się patrzeć tylko na nicki…
-
To nie jedna osoba tworzy tego PBFa, Abo.
-
Jeśli jesteś abominacją to nie powinieneś oceniać innych po nicku. Ten nick istnieje od 2016 i przyzwyczaiłem się do tego. Wszyscy których znam w internecie nazywają mnie “Memiczny” lub “Janusz” i jestem w swoim mniemaniu minimalnie rozgarnięty :v
-
@MemicznyJanusz oznacza tylko, że bardzo się zastanawialiśmy nad odrzuceniem
TBH pewnie gdybym nie zaczął czytać poprzedniej wersji, to mogło by nie przejść. -
Ten post został usunięty!
-
Dlaczego?
-
Nick autora to MemicznyJanusz. Nazwa PBF’a to “Polityczne Gierki i Igraszki”. Jest to gra o polskiej polityce.
Mówiąc szczerze nie byłem do końca pewny czy to nie jest jakiś żart.Ale jak widać w takiej sytuacji przydały się stare edycje, bo z nich wynikło, że nie i że może to być sensowne. Nie oceniaj książki po okładce, czy coś.
-
Serio aż tak źle z tym nickiem?
-
Witam, przynoszę dary
stawia oreo, ser mozzarella i butelkę tequili
-
Przyjmuję te dary, jeśli można.
-
Tequila jest dobra, ale still śmietanówka lepsza.
-
-
gdzie są rasistowskie hasła od moonman’a ja się pytam
-
Ten post został usunięty!
-
A ja nie wiem, nie wiem.
-
kłamiesz