Czat Ogólny
-
Jedynie ze starym na grzybobranie będzie chodził które tak kocha.
-
Czy jeżeli 5 dni czekam na zaakceptowanie PBFa to uznać, że nie został zaakceptowany?
-
Jeżeli twój nick to MemicznyJanusz to mogę uznać, że sam bym nie zaakceptował czegokolwiek.
-
On akurat jest ok i nie powinno się patrzeć tylko na nicki…
-
To nie jedna osoba tworzy tego PBFa, Abo.
-
Jeśli jesteś abominacją to nie powinieneś oceniać innych po nicku. Ten nick istnieje od 2016 i przyzwyczaiłem się do tego. Wszyscy których znam w internecie nazywają mnie “Memiczny” lub “Janusz” i jestem w swoim mniemaniu minimalnie rozgarnięty :v
-
@MemicznyJanusz oznacza tylko, że bardzo się zastanawialiśmy nad odrzuceniem
TBH pewnie gdybym nie zaczął czytać poprzedniej wersji, to mogło by nie przejść. -
Ten post został usunięty!
-
Dlaczego?
-
Nick autora to MemicznyJanusz. Nazwa PBF’a to “Polityczne Gierki i Igraszki”. Jest to gra o polskiej polityce.
Mówiąc szczerze nie byłem do końca pewny czy to nie jest jakiś żart.Ale jak widać w takiej sytuacji przydały się stare edycje, bo z nich wynikło, że nie i że może to być sensowne. Nie oceniaj książki po okładce, czy coś.
-
Serio aż tak źle z tym nickiem?
-
Witam, przynoszę dary
stawia oreo, ser mozzarella i butelkę tequili
-
Przyjmuję te dary, jeśli można.
-
Tequila jest dobra, ale still śmietanówka lepsza.
-
-
gdzie są rasistowskie hasła od moonman’a ja się pytam
-
Ten post został usunięty!
-
A ja nie wiem, nie wiem.
-
kłamiesz
-
To ja tu teraz z innym pytaniem. Byliby jacyś chętni na eksperymentalnego “stratega”?
Podzielmy postacie na mistrzów i jednostki. Mistrzowie to osoby po mistrzowsku władające swoją bronią. Do tego mają umiejętności. Mogą też robić jednostki, czyli jakby swoje mniejsze wersje. Z tą samą bronią, słabsze i jedną wybraną umiejętnością. Kontrolować je może tylko ich mistrz. Mistrzowie mogą mieć tylko jeden swój rodzaj. Używanie umiejętności i przyzwanie kosztuje manę. Będą dwie frakcje. Ich jednostki i uzbrojenie zależy od tego, czym będą walczyć mistrzowie. Mogą oni też wspomagać swoich w walce, lub na odległość im rozkazywać. Mistrzowie ze swojej frakcji mogą porozumiewać się między sobą telepatycznie. Jak zginie jeden mistrz, to jego jednostki zostają osłabione i mogą być kontrolowane przez każdego mistrza ze swojej frakcji.