Czat Ogólny
-
Witam, przynoszę dary
stawia oreo, ser mozzarella i butelkę tequili
-
Przyjmuję te dary, jeśli można.
-
Tequila jest dobra, ale still śmietanówka lepsza.
-
-
gdzie są rasistowskie hasła od moonman’a ja się pytam
-
Ten post został usunięty!
-
A ja nie wiem, nie wiem.
-
kłamiesz
-
To ja tu teraz z innym pytaniem. Byliby jacyś chętni na eksperymentalnego “stratega”?
Podzielmy postacie na mistrzów i jednostki. Mistrzowie to osoby po mistrzowsku władające swoją bronią. Do tego mają umiejętności. Mogą też robić jednostki, czyli jakby swoje mniejsze wersje. Z tą samą bronią, słabsze i jedną wybraną umiejętnością. Kontrolować je może tylko ich mistrz. Mistrzowie mogą mieć tylko jeden swój rodzaj. Używanie umiejętności i przyzwanie kosztuje manę. Będą dwie frakcje. Ich jednostki i uzbrojenie zależy od tego, czym będą walczyć mistrzowie. Mogą oni też wspomagać swoich w walce, lub na odległość im rozkazywać. Mistrzowie ze swojej frakcji mogą porozumiewać się między sobą telepatycznie. Jak zginie jeden mistrz, to jego jednostki zostają osłabione i mogą być kontrolowane przez każdego mistrza ze swojej frakcji. -
Brzmi cholernie interesująco. Przemyślę to, bo idea jest bardzo ciekawa.
-
Jeżeli stworzycue grupę przypadkiem lub chcecie ją usunąć(grupę nie kategorię) to po prostu w panelu “zarządzanie grupą” wybierzcie opcje “Usuń” a nie zwyczajnie opuszczajcie grupę. Ułatwicie w ten sposób prace administratorom, którzy szukają potem grup widmo.
Pozdrawiam, Jerzy przyjaciel młodzieży
-
dziękujemy, uszaty Jerzy, bardzo fajne!
-
Kolejne trzy miesiące serwer będzie stał. Mam nadzieje ze nie zdechnie w międzyczasie.
-
-
-
-
-
Przeglądałam Venixię i natrafiłam na ciekawsze zdarzenie.
Izyraa
Wreszcie udało się! Po trudach niedźwiedź padł martwy przebity przez kilka mieczy, zanim zginął szamotał się przez kilka sekund, ale w końcu uległ objęciom śmierci. Król Folten jest pewien na swoją dumę, że poszłoby znacznie szybciej, gdyby wtrącił się do walki zamiast stać z boku i ukrywać się za ludźmi.
Konto usunięte
Oczywiście, że poszłoby szybciej, gdyby Jagiełło miał bardziej kompetentnych i rozgarniętych ludzi.
‐ Plan jest następujący, zabieracie niedźwiedzia, wracamy do wioski, a tego zabitego przez bestię wyjebać do rowu. -
dżem dobry, o to ja, flashback z 2014
-
A idź z tymi durnymi wspomnieniami z tej strony.