Czat Ogólny
-
E dej na myszke i słuchawki HyperX jak fajna promka
-
Dark_Dante Wrogie niebo Legion Dusz [Dark Dante] Stalowa Wola Zgniły świtodpowiedział Dark_Dante o ostatnio edytowany przez
@Dark_Dante napisał w Czat Ogólny:
Po jednym kodzie na głowę:
-
To będąc adminem nie masz praw łamania czasoprzestrzeni? Znowu coś mi się jebło w równaniu schrodingera
To dej na myszke a jak nikt nie poprosi to słuchawki . -
Dej na klawiaturę :v
-
Elo.
-
-
@451-Stopni-Farenheita Tego nicku używam do większości kont także nietrudno mnie wykryć.
-
Dark_Dante Wrogie niebo Legion Dusz [Dark Dante] Stalowa Wola Zgniły świtodpowiedział Dark_Dante o ostatnio edytowany przez
Silence Steam PL
Holy Patotoes! A Spy Story?! Steam EN
Kodilla zniżka
Logitech słuchawki G935 zniżka
Logitech myszka G PRO zniżka
HyperX słuchawki Cloud zniżka
HyperX słuchawki Cloud Mix zniżkaNikt nie jest chętny?
-
kiedy chcesz te słuchawki i odbierasz wszystkim prawo do pisania na ty temacie
-
tylko chuj wie gdzie te kody wpisywać
-
@Pan-Hejter napisał w Czat Ogólny:
kiedy chcesz te słuchawki i odbierasz wszystkim prawo do pisania na ty temacie
ty chciwy chuju : - (
-
ej serio dante szperam na forach cdaction i tam nawet nie ma co z tymi kodami zrobić
-
Wyjedź na saksy do Holandii. Musisz kupować słuchawki po zniżce…
-
Wydaj 75% na mieszkanie na studiach a pozostałe 25% to głównie zwrot kosztów i z jakieś 200-300 ziko na książki albo inne wydatki.
Nienawidzę być dorosły T_T
-
lol, nie wydawaj tylko czekaj, aż złoty jeszcze bardziej pierdolnie.
Ta, dorosły. Przepracował mniej niż miesiąc. Pomyśl o tych, którzy cały rok muszą.
-
Na stornie HyperX podczas kończenia zamówienia wpisz. Przynajmniej to byłoby logiczne.
A co do kosztów na studiach… Nie marudź stary, trzeci raz w ciągu tego roku zmieniam pracę i mam pięcioletni kredyt na głowie.
-
Ty mi nie mów o kretydatch. xD
-
Ale mnie wkurwia, jak ktoś mówi że za gówniaka jest lepiej niż za dorosłego. Zobacz tę postkomunę w Polsce, nie każdy może sobie pozwolić na życie ze starymi na chociażby przyzwoitym poziomie. Sporo dzieci rodzi się w rodzinach Januszy, alkoholików, patusów, fanatyków religijnych, mentalnej komuny albo paranoików. Wyprowadzka w takim wypadku to wyzwolenie.
-
Nikt tak nie mówi, przyjebie.
-
Przez godzinę Bejter zdążył zmienić zdanie?