Chat
-
Opisałem (to, że niektóre państwa mają mniej wad i zalet niż inne, a nawet wcale, oznacza tylko tyle, że ich jeszcze nie poznaliście w pełni):
- Księstwo Kar’koo (państwo, 1 zaleta, 1 wada).
- Królestwo Morr (państwo, 2 zalety, 2 wady).
- Królestwo Byczych Koron (państwo, 4 zalety i 4 wady).
- Kalifat Jacji’szhan (państwo, 1 zaleta, 1 wada).
- Delvanja (państwo, 0 zalet, 0 wad).
- Cesarstwo Haliat (państwo, 2 zalety, 2 wady).
- Boddjan (państwo, 0 zalet, 0 wad).
- Federacja Orffalska (państwo, 1 zaleta, 1 wada).Jeżeli pominąłem jakieś poznane państwo, to proszę dać znać.
-
Dzisiaj spróbuję opisać pozostałe jednostki, a jak skończę, to cię pingnę w celu wyceny jednostek. :V
-
A, i jeszcze w opisie wad Królestwa Byczych Koron jest mały błąd, bo owe państwo powinno być w odwiecznym konflikcie z Królestwie Morr, aniżeli w konflikcie z samym sobą.
-
Królestwo Byczych Koron ma kryzys tożsamości
-
Jako pierwsi stracili prowincję, przegrali walkę i zostali ograbieni.
No i ich armata jest na licytacji. -
Kiedy twoja armata, która jest chlubą twojego narodu trafia pod licytację, to wiesz, że coś się dzieje.
A Byczki mają problemy tożsamościowe bo napitalają się wewnętrznie ze sobą, zewnętrznie z Morr i piratami, ich ojciec to byk, a matka Europa, no i jak oni dostając teraz dodatkowo w d… od Helka nie mają mieć kryzysu tożsamości ?
-
Czy ktoś coś czegoś potrzebuje z mojej strony do zakończenia swojej tury?
-
Dyplomacji na prywacie i odpowiedzi na ofertę w Handlu (którą zaraz umieszczę).
-
Ja jutro też zrobię dyplomację na prywacie.
-
Ja jeszcze handel dzisiaj zrobię i to chyba tyle. Tura wleci jeszcze wieczorkiem, jak wszystko z handlem będzie oki.
-
No to tura wleci w pełni jak uda mi się przehandlować to co muszę
-
Albo w sumie kij z tą dyplomacją na prywacie, dzisiaj zrobię turę.
-
Ja nawet nie wiem, o co chodzi.
-
Edytowałem wpis Kuby z “Gotowy” na “Na 8.”, by zachować równowagę czterystu wymiarów.
-
I tak się korzysta z możliwości edycji!
-
A ja specjalnie napisałem ten post, żeby równowagę zaburzyć i będę tak robić za każdym razem, gdy tylko będę mieć okazję.
-
Twój bunt będzie za każdym razem dławiony w zarodku, tak mi dopomóż Vadur
-
Mamy 8 gotowych Rozgrywek.
Obecny próg ukończonych Rozgrywek do finałowego terminu to 12 gotowych.
Od poniedziałku próg zostanie zmniejszony do 10 gotowych.
Robię to specjalnie, by umożliwić sprawniejsze dodawanie tur z mojej strony. Rozumiem że inni mogą nie mieć czasu, jednakże nie chcę, by ci, którzy skończyli, musieli czekać zbyt długo na nową turę z mojej strony, zwłaszcza na początkowych etapach tego sezonu.
BTW.
W Turze III rozpocznę losowanie na Herosów.
Od Tury V rozpocznę wydarzenia losowe. -
Wylosuj mi Crag Hacka, elo.
-
T V i już ogrodnik zaczyna się powoli budzić ? Nie za szybko trochę ?