Posterunek
-
Posterunki bronią stacji przed nieproszonymi gośćmi, ale przecież nie oznacza to, że walka trwa tu przez całą dobę. By umilić sobie czas, wartownicy spędzają całe godziny na rozmowach czy grze w karty, nierzadko zapraszając do siebie mieszkańców danej stacji.
Czyli miejsce do rozmów, nie tylko związanych z grą. -
Czwóreczka nas. Witam pierwszych i mam nadzieję nie ostatnich, którzy tu zajrzeli.
-
Tak właściwie to chciałem napisać coś z sensem, ale wychodzi, że to będzie tylko post testowy bo chce zobaczyć jak to działa -
Dzień dobry.
Chyba zrobię sobię drugie konto bo te ma za duże prawa. -
Hello.
Fajnie, że wybrałeś taką formę opisywania. -
Dziękuję za komplement. Myślę, że to wprowadzi lepszą imersję świata. Ten PBF pragnę zrobić z rozmachem, jakiego u mnie jeszcze nie widzieliście. I pragnę go cały czas rozwijać, usprawniać, bo w końcu on ma mnie przygotować do jeszcze większego dzieła.
-
Dzień dobry.
-
Witaj, fajna sygnaturka.
-
Czy w grze pojawią się jakieś spoilery do
pierwszegometra 2033 idrugiego2034? Bo to pierwsze przeczytałem całe, a w tym drugim to jestem w okolicach chyba połowy.
I nie, pisanie pierwsze i drugie w drugim zdaniu nie wydaje mi się błędem, bo odnoszę się do kolejności w jakiej to wymieniłem… Chyba, zresztą taki miałem zamiar .-. -
Nie. Mogą pojawić się drobne nawiązania do trylogii Metra (na moment obecny nie przewiduję takich, ale sytuacja może się zmienić wraz z pierwszymi kartami postaci) bądź innych książek z Uniwersum Metro 2033 i UM2035, ale nie będę spoilerował ich głównej fabuły. (Nie)możesz spać spokojnie.
-
Dziękować
-
Na Mojry, w końcu moja godna pożałowania osoba zrozumiała choć w minimalnym stopniu, jak ta przeklęta witryna internetowa w ogóle działa.
-
Cóż, mi to chwilę również zajęło. Jednak gdy już zrozumie się zasady działania strony, jest przyjemnie.
-
Czyli w moim przypadku nigdy to się nie stanie.
-
Mi się wciąż mylą działy “kategorię” i “grupy”, bo z przyzwyczajenia uznaje “grupy” za miejsce z PBFami.
-
Grupy chyba są tylko zbiorowiskami graczy w danych kategoriach/grupach, do których trzeba dołączyć by mieć dostęp do kategorii.
-
Tak, to w sumie niefortunne w tym wypadku, ale nie widzę lepszych nazw.
Tj. o ile mógłbym zmienić w tłumaczeniu “kategorie” na “grupy”, to nie wiem na co by zmienić “grupy” -
Społeczności?
-
W mojej opinii to nie brzmiałoby wcale źle.
-
@Woj20000 napisał w Posterunek:
Na Mojry, w końcu moja godna pożałowania osoba zrozumiała choć w minimalnym stopniu, jak ta przeklęta witryna internetowa w ogóle działa.
Hah. Jestem na innym forum, gdzie informacje są podzielone i w niektórych miejscach jest więcej info o innej rzeczy, niż w innym miejscu gdzie też powinna być podana
. -
Dzień dobry
-
Witaj na Posterunku.
-
Dobry dzień
-
Witaj!
-
Witam
-
Posterunek przyjmie (prawie) każdego z otwartymi ramionami.
-
Hello there
-
Generał Koteczek!
-
Guten tag
-
Jeden błędny ruch i stąd wylatujesz.
-
Good evening comrades.
-
Wieczorek.
-
Wieczorek.
-
Wieczorek.
-
Dobry Wieczorek!
-
W mordę, nie myślałem, że opis map zajmie mi aż tyle czasu. Przynajmniej teraz mogę zacząć spis wiedzy ogólnej.
-
Uh, wątpię, że zdążę dzisiaj z wszystkim. Nawet jeżeli wróciłbym wcześniej z pracy, wciąż zostawi mi to mało czasu.
-
Nie śpiesz się, Radio. To nie jest wyścig szczurów :V
-
Nie widzę by Cię tutaj ktoś popędzał, siedział nad Tobą z batem mówiąc “Rusz dupę leniwy ciulu” więc spokojnie, bez pośpiechu :v
-
ALE JA MUSZĘ TRZYMAĆ TERMINY.
A w ogóle to polecam muzykę Trojanowskiej.
-
Ja go popędzam a on popędza mnie i w ten sposób oba PBFy zrobimy szybciej
-
Stonks, Panie Kotku.
-
Stonks indeed
-
@Radiotelegrafista napisał w Posterunek:
ALE JA MUSZĘ TRZYMAĆ TERMINY.
A w ogóle to polecam muzykę Trojanowskiej.
Meh, po pewnym czasie przyzwyczaisz się do bycia niesłownym :v
Ja jestem i już powoli przestaję cokolwiek obiecywać -
Ale panimajesz ty, że ja muszę pracować nad sobą? Do końca czerwca ten PBF ma wystartować. Do końca lipca ma powstać 10 stron powieści. Do końca sierpnia ma powstać 20 stron powieści.
Praca, nie ma bumelanctwa.
-
To ty piszesz powieść?
-
Mam taki zamiar. Zaczynam w lipcu.
-
Zgaduję, że w Uniwersum Metra
-
Nie mylisz się.
-
I zgaduję, że zostanie on osadzony w tym samym miejscu, w którym ten PBF się dzieje