Posterunek
-
Przepraszam was za ten brak odpisów, ale absolutnie nie mogę pozbierać teraz myśli. Po prostu nie jestem w stanie ich dać, przepraszam.
-
Zrozumiano, życzę miłego dnia.
-
Kac długo trzyma w tym roku…
-
Nie ma żadnego kaca, są ino odpisy.
-
Witam nowych graczy! Zachęcam do tworzenia postaci. Niestety, jestem idiotą i najprawdopodobniej zostawiłem laptop kilkaset kilometrów od tego miejsca, więc przez moment nie będę w stanie dać odpisów. Jeżeli jednak macie jakieś pytania, walcie śmiało, odpowiem!
-
Jakim cudem zostawiłeś laptop w miejscu położonym kilkaset kilometrów od swojego domu?
-
Eeee
-
Proszę o następne pytanie
-
Jesteś pewien, że tam dalej będzie? :V
-
Tak, dzisiaj laptop ruszy w drogę powrotną (mam nadzieję), o ile ten stary dziad, od którego chcieliśmy kupić, nie postanowi wziąć za niego jakiegoś okupu.
-
Moi ludzie już do niego jadą.
-
Bezczelne kłamstwo. Przecież ja się nigdzie stąd nie ruszam.
-
Oddawaj fotel, staruchu.
-
/>:
-
Co to za odliczanie przy każdym poście? Nie mogę tego rozgryźć, na rzut kością mi nie wygląda. A “T” kojarzy mi się tylko z czasem, ewentualnie okresem.
-
Odliczam czas do wydarzenia, które, jak przypuszczam, może mocno wpłynąć na losy każdej z waszych postaci.
Dlatego ważnym jest, by to zaszło równocześnie. -
Dlatego kilka postów pod rząd ma taki sam numer w odliczaniu?
-
Bo ja zwlekam, za co Radio chce mnie zniszczyć.
-
Nie, kilka postów pod rząd ma taki sam numer, bo w niektórych przypadkach czas nie upływa tak szybko. Jeżeli ktoś podejmuje jakąś akcję trwającą długi okres czasu, to po jej ukończeniu liczba znacznie się zmniejszy. Jeżeli zaś robi coś nieznacznego, niedługiego w czasie , np. rozmawia, to czas nie będzie upływał mu tak szybko.
-
@Vader napisał w Posterunek:
Bo ja zwlekam, za co Radio chce mnie zniszczyć.
Umrzesz na śmierć, wiesz o tym?