Czat Ogólny
-
Życie gówniaka jest chujowe w przy jakimś tam prawdopodobieństwie.
Życie doroslego jest chujowe z reguły.
A co do Dantego, wpierdalanie się w kredyty rly?
Już jebać zarabianie na siebie kurwa stoisz przed największą maszyną losującą wszechświata w wieku w którym waży się całe twoje pierdolone życie. A ty nie tylko nie masz pojęcia jak tą sytuacje wykorzystać, ale też jak cokolwiek w tym świecie działa. I nic cię na to ni chuja nie przygotowało. Więc nawet nie wiesz czy właśnie sobie nie pierdolisz całego życia ani czy wgl jakieś chociaż standardy osiągasz.
W sumie beka z tego “Już go naprostowałem” Polecam pochodzenie z bieda rodziny na polskiej wsi i zapierdalanie żeby osiągnąć chociaż lepszą edukację. A o “urozmaiceniu” na start nie wspomnę.
-
Kredyt lub odkładanie przez trzy lata. Wybór był oczywisty.
-
Odkładanie przez 3 lata.
Serio wole mieszkać w piwnicy niż wpierdalać się w kredyty. A w sumie nie mam jakiegoś parcia na budowe domu
-
Przyjdzie moment, kiedy kredyt będzie ci potrzebny z dnia na dzień. A jak go nie weźmiesz w momencie, kiedy jesteś w stanie spłacić przy nadpłatach, nie będziesz mieć historii kredytowej, by go brać w nagłej potrzebie.
-
Jesteś wart tyle na ile wyceni Cię bank.
-
No dobra ale najpierw to jakoś zaczynasz, to nie jest tak że kredyt dostajesz od tak.
-
@Pan-Hejter napisał w Czat Ogólny:
Życie gówniaka jest chujowe w przy jakimś tam prawdopodobieństwie.
Życie doroslego jest chujowe z reguły.
Skąd to przypuszczenie?
-
Z obserwacji.
-
xDD
-
dzień dobry
-
jutro do szkoły
-
Lol nie