Chat
- 
mmm najs, dobre; takie zbalansowane 
- 
Termin I Tury przypada dzisiaj, ale nie wiem, czy dam radę. Pracować nad nią będę, ale w razie czego zaczniecie wszyscy jutro. 
 Dzisiaj z pewnością jednak uaktywni się Nazaris na Discordzie, który doda wam Skarbce.
- 
Ja bym wprowadził zasadę, że wspólna granica też daje jakieś podstawowe informacje. Np. jaka rasa to gówno zamieszkuje 
- 
Oczywiście. 
- 
Ogólnie uzyskujecie ze zwiadem dostęp do trzech informacji: 
 - Krótki opis państwa.
 - Zalety.
 - Wady.Warto jednak chociażby patrolować granicę, by chociaż do 1 informacji się zbliżyć  
- 
Mała prośba ze strony GMa. 
 Zapewne na Discordzie mogą powstać tajne stronnictwa pomiędzy graczami, w których wspólnie będziecie starali się kogoś wykluczyć z gry.
 Jeżeli możecie, to mnie do nich dodajcie (Vadera, nie Nazarisa), lubię na to patrzeć 
- 
Vader nie wiedział nic o tajnych sojuszach w Nazarisie. 
- 
jebać pis 
- 
Nie no, przecież wiadomo, że Kubeł wygra poprzez kolesiostwo. No i przez to, że przyjmuję jego ofertę o butelkę wina za głowę oponenta. 
- 
Ej, to ja miałem obiecane zwycięstwo przez kumoterstwo! Vader, co to ma znaczyć? 
- 
Jedyne, co miałeś obiecane, to wpierdziel. 
- 
Przestańcie pisać o obiecanym zwycięstwie przez kumpelstwo, bo ogarniecie, że obiecałem to wszystkim 15 graczom :V 
- 
Ej! Mnie pominąłeś! 
- 
Cholera, ma rację. 
 Pisałem raz sam do siebie, także wychodziło 15 :V
- 
Vader i tak wygra. 
- 
Raz się wygrywa, a raz się wygrywa. Tura oficjalnie jutro, będę pracował nad nią od rana. 
- 
ej czuję się zawoedziony bo mi nic nie obiecywałeś pączuszku wypiekany na Mustafarze ^& 
- 
 Proszę Wiader kolejne obrazki na twe zamówienie. 
- 
Nadal mi nie wysłał lepszej wersji poprzednoiego mema… 
- 
Bo jej nie ma.