Chat
-
a to są posty dawne zapewne z samego początku nazaris
-
Nazaris to gra z bardzo długą i bardzo krwawą historią. Nawet najwięksi uczeni nie są w stanie pojąć rozmiaru wszelkich machinacji, jakie wydarzyły się tutaj przez te wszystkie lata
-
Nie ma to jak ogarnąć wielki plan ewakuacji inżyniera latającymi stworami, a cały plan i tak bierze w łeb przez smoki, bo akurat miały chcicę i leciały po drodze.
-
Hmm Rafciu czemu to brzmi nazbyt znajomo ? XD
-
Ten post został usunięty!
-
@Helgrin po prostu widziałeś pierwsze posty w temacie, kiedyś był bot do kopiowania rzeczy z jeja i tak to wyglądało
-
Sporządziłem ranking obecnie najpotężniejszych państw graczy w Nazarisie:
Następny ranking pojawi się przy kolejnej turze, jeżeli będzie mi się chciało
-
Piękne
-
Wiedziałem, że będę w top 3 najsilniejszych państw :V
-
Ja za to nie spodziewałem się być w tej topce, a jednak, ciekawe na jak długo XD
-
Na dniach dodam podział morza (w sensie, że nie przepłyniesz z północy na południe lewą stroną mapy w ciągu jednej tury), a także zapewne nazwy geograficzne danych wysp, rzek i może nawet gór. Nic szczególnego, ale przyjemniej jest odnosić zwycięstwo w “Górach Kargenja” niż w czymś, co nie ma własnej nazwy, a komplikuje trochę rozgrywkę.
I tak, mogę zrezygnować z podziału morza, jeżeli chcecie.
-
Chcę podziału morza.
-
wyjebane na podział morza, za to śmieszy mnie bulwa, który najpierw kijowo ulokował swoją stolicę, a teraz nalega na podział mórz by nie dostać rasha na ryj mimo, że sam wielokrotnie tak właśnie robił i IMO zasługuje na takowe następstwo wypadków XD
-
Uwaga kochani współwładcy, zwracam się do was z apelem.
Czy zdarzyło wam się kiedyś stworzyć państwo, które myśleliście że będzie fajne, ale potem wpadliście na pomysł tak genialny, że natychmiast przyćmił ten poprzedni? Otóż ja tak miałem. Zaraz po tym jak stworzyłem swoje skaveńsko-krasnoludzko-gobliński naród, wpadłem na pomysł czegoś lepszego. Państwa pająków, dosłownie tej jednej jaskini z RPGa pełniej ogromnych pająków, tylko ze inteligentnych i zdolnych do stworzenia państwa. No i tym państwem chciałbym właśnie zagrać, bo niestety, gra moim obecnym państwem nie sprawia mi już radości
Dlatego właśnie piszę do was, drodzy królowie i królowe. Nasz miłosierny Pan i Władca Vader zgodził się podmienić moje obecne państwo na nowe, jeśli przynajmniej ośmiu innych graczy się na to zgodzi. Odpowiadając na pytania: nie zmieni to mojego położenia na mapie, zachowam swój obecny surowiec czyli nie zmieni to układów zawartych w handlu. Nie opóźni to też tury, ponieważ mam zamiar zwyczajnie przepisać tę którą już napisałem i tylko pozmieniać nazwy.
Zaklinam was drodzy gracze, pozwólcie mi się w pełni cieszyć nowym sezonem Nazarisa. Znacie mnie, dla was zrobiłbym to samo -
Ten post został usunięty!
-
Co złego, to nie ja. Zgadzam się.
-
Spierdalaj, nie zgadzam się chuju gruby, bo nie było OnaliahMasz moje skrzydło, zgadzam się. -
Y not. I oczywiście wyślesz to jako pełne kp, a to w wiadomości to skrót?
-
No tak, zrobię nową kartę państwa, z zadami, waletami i wszystkim
-
Masz me wsparcie, Guluś!