Czat
-
Wypraszam sobie, znalazł się w sam raz
Pasował bardziej niż Gabriele radia
Ponieważ Gabriele nawet w drzwi nie pasowała xD -
radio chyba na każdym pbfie, na którym grał, zrobił grubą babę
-
W Pandemii zrobił właśnie chudą babę, ale nie jestem pewien. Chociaż tak mogło być, bo szybko ją porzucił.
-
A ja idę w ślady pandemii i robię Roxanne u Radia xD
-
Ja jeszcze żadnej kobiety nie zrobiłem w PBFie, nie licząc w ŻBŹP Vadera. Zrobiłbym jakąś babę na Elarid, ale tyle kart już zacząłem i żadnej nie skończyłem, więc ten no.
-
A ja mam nawet geja u Kuby.
Cały trik polega na tym, że nie mówię, który to, przez co nie może go zabić. -
Mój trik polega na tym, że mogę zabić wszystkich.
-
Nie przemyślałem swoich życiowych decyzji.
-
Zawsze znajdzie się większa ryba.
-
Powiedziałabym, że mój Kadir jest gejem, ale w sumie to od niego nie zależało XD
-
Jestem w stanie teraz, na jakiś czas, odpisywać przynajmniej kilka razy dziennie, ale warunek jest taki, że muszę mieć komu odpisywać. Nie żebym kogoś zmuszał, to bardziej forma zachęty.
-
ajk obrazki w kartach postaci dac bo nwm
-
.
-
dziena
-
Bez spacji między nawiasami… Ale jak czegoś nie wiesz, to zacytuj wiadomość osoby która to ma zrobione i zobacz.
-
Siema
-
holi moli ravioli
A new one -
Coraz mniej na discordach fantasy ze starymi schematami. Jak żywe to jest? Tak od 1 do 10
-
Staram się odpisywać minimum raz dziennie, nie zawsze się to udaje, ale częściej odpisy są, niż ich nie ma. Bywa też, że mam jakiś wyjazd na kilka dni czy coś i wtedy w ogóle nie ma odpisów, więc w sumie dałbym 8/10.
-
Ja daję 9 na 10, bo choć czasami Kubeła nie ma i są małe przerwy, to i tak prawie zawsze robi odpisy do wszystkich tematów, których tutaj jest pełno, nie licząc Pandemii i Oskad