Czat Ogólny
- 
To prawda 
- 
Akurat jeśli zrobić to na fb, w grupie od pbfów, to nic złego zadziać się nie może. Ewentualnie dla pewności zapytać się te osoby, czy po reklamie mieli ataki trollów u siebie… 
- 
Usunięcie konta to 4 kliknięcia, zrobieie emaila i wypełnienie formularza to więcej… Reasumując to oni stracą więcej czasu niż my. A Opliko na szczęście zareagował i włączył akceptacje rejestracji… Reasumując Nie zesrajcie się jejaki biedaki 
- 
Już jest tu tyle gierek, a żadnego hard-fantasy wciąż nie ma, kurczę >:/ 
- 
Kubuś coś skrobie. 
 https://wieloswiat.pl/groups/qogliotan-pbf
- 
A zatem - nie mogę się doczekać, aż będzie to ukończone! 
- 
@Washi napisał w Czat Ogólny: Już jest tu tyle gierek, a żadnego hard-fantasy wciąż nie ma, kurczę >:/ Zawsze możesz tę lukę uzupełnić ;v 
- 
O nie, nie, nie! Kiedy ja zrobiłem gierkę, to w trakcie straciłem ~1/2 graczy którzy byli albo znudzeni, albo zaczęli żywić do mnie jakieś urazy, a później dowiedziałem się, że się do tego nie nadaję. Dlatego będę tu tylko grał  
- 
@Washi napisał w Czat Ogólny: O nie, nie, nie! Kiedy ja zrobiłem gierkę, to w trakcie straciłem ~1/2 graczy którzy byli albo znudzeni, albo zaczęli żywić do mnie jakieś urazy, a później dowiedziałem się, że się do tego nie nadaję. Dlatego będę tu tylko grał  Większość z nich była trollami, nie powinno się brać ich poważnie ;v 
- 
E tam, trolle, nie trolle, w moją gierkę grali ludzie piszący długie, barwne opisy, czyli tacy, którzy grać umieją. A słowa takich ludzi, nawet jeśli nie stanowią większości, w jakimś stopniu do mnie trafiają. Ależ bym se teraz udoskonalił takiego Aciesa >:V 
- 
hehe, grubas hehe 
- 
No cóż, zdarza się… 
- 
@Pan-Hejter weź nie wyzywaj tak bo się zesrają  
- 
So it’s began 

- 
wyprowadzanie użytkowników z Jeja 
 A czy przypadkiem oni sami nie wyprowadzają użytkowników przez swoje decyzje? xD
- 
A kij im w oczy po stokroć. Tak, jeden kij. Zarazki, hehe. 
- 
Co tam, mordeczki? 
- 
Bardzo dobrze, niedługo pewnie będę jadł obiad. 
- 
Siema Skwaruś kochanie ty moje 
- 
No dobra, Vader. Gadaj teraz, co się stało z Nowym Detroit.