Czat Ogólny
-
Piszę ogólnie o PBF’ach, chociaż prawda jest taka, że prędzej doszczętnie zniszczy się swoją strategię, która jest trudniejsza w zarządzaniu.
-
Nie rób strategów, to zawsze źle wychodzi zwłaszcza, gdy daje się wolną rękę graczom co do jednostek.
-
Z jednostkami to dla mnie zależy od tego, jak dużą swobodę się da.
-
Przeważnie jednak jest za duża i wtedy przeradza się to w mierzenie poziomów, w strategach jest za wiele czynników, które należy uwzględniać, by powierzyć to zadanie człowiekowi, który ma tylko swój mózg do tego. To zadanie należy do maszyny, która wszystko wyliczy bezbłędnie i wszystko będzie uczciwe. Poza tym drażni mnie też system surowców, który za czasów jeszcze tamtej strony ograniczał się przeważnie do drewna, kamieni, złota i jedzenia. Można się tutaj bronić tym, że Age of Empires się to udało, ale to głównie dzięki zastosowaniu rzeczywistej strategii w czasie rzeczywistym, gdzie czegoś takiego nie da się oddać w postaci papierowej.
-
Dlatego ja się mocno wzorowałem na systemie surowców z Supremacy1914.
-
@Darker no, ale najwyraźniej ludziom się taka forma zabawy podoba czy cuś
-
Po jednym kodzie na głowę:
Silence Steam PL
Holy Patotoes! A Spy Story?! Steam EN
Kodilla zniżka
Logitech słuchawki G935 zniżka
Logitech myszka G PRO zniżka
HyperX klawiatura Alloy zniżka
HyperX słuchawki Cloud zniżka
HyperX słuchawki Cloud Mix zniżka
HyperX myszka Pulsefire zniżka -
E dej na myszke i słuchawki HyperX jak fajna promka
-
Dark_Dante Wrogie niebo Legion Dusz [Dark Dante] Stalowa Wola Zgniły świtodpowiedział Dark_Dante o ostatnio edytowany przez
@Dark_Dante napisał w Czat Ogólny:
Po jednym kodzie na głowę:
-
To będąc adminem nie masz praw łamania czasoprzestrzeni? Znowu coś mi się jebło w równaniu schrodingera
To dej na myszke a jak nikt nie poprosi to słuchawki . -
Dej na klawiaturę :v
-
Elo.
-
-
@451-Stopni-Farenheita Tego nicku używam do większości kont także nietrudno mnie wykryć.
-
Dark_Dante Wrogie niebo Legion Dusz [Dark Dante] Stalowa Wola Zgniły świtodpowiedział Dark_Dante o ostatnio edytowany przez
Silence Steam PL
Holy Patotoes! A Spy Story?! Steam EN
Kodilla zniżka
Logitech słuchawki G935 zniżka
Logitech myszka G PRO zniżka
HyperX słuchawki Cloud zniżka
HyperX słuchawki Cloud Mix zniżkaNikt nie jest chętny?
-
kiedy chcesz te słuchawki i odbierasz wszystkim prawo do pisania na ty temacie
-
tylko chuj wie gdzie te kody wpisywać
-
@Pan-Hejter napisał w Czat Ogólny:
kiedy chcesz te słuchawki i odbierasz wszystkim prawo do pisania na ty temacie
ty chciwy chuju : - (
-
ej serio dante szperam na forach cdaction i tam nawet nie ma co z tymi kodami zrobić
-
Wyjedź na saksy do Holandii. Musisz kupować słuchawki po zniżce…